German Design Awards Special Mention Darkin, Hallan ja Panzerin valaisimille

German Design Councilin jakaa vuosittain German Design Awards -palkintoja useissa kategorioissa korkealuokkaisille ja innovatiivisille tuotteille. Vuoden 2016 palkinnot jaetaan Ambiente  2016 -messuilla helmikuussa, mutta jo nyt on juryn päätökset selvillä. Highlightin valmistajista Darkin, Hallan ja Panzerin valaisimia palkittiin Special Mention -maininnalla. Kaikissa palkituissa valaisimissa valonlähteenä on led.

 

Special Mention -maininnan saaneista tuotteista Darkin Big Bubble on runollisen kaunis käsinpuhallettu valaisin, jonka minimalistinen ulkonäkö tuo ilmavuutta ja ilmettä tilaan, vaikka se tuntuu lähes leijuvan ilmassa. Darkin Znow on ensinäkemältä jäykkä ja kankea, mutta sen sisäänrakennettu peili tekee valaisimesta todella joustavasti suunnattavan ja monipuolisen valonlähteen moneen tilaan.

 

Myös Hallan Indiä arvostettiin sen minimalistisen suunnittelun ja pehmeän valon ansiosta ja Panzerin Jackie-tuoteperhe puolestaan vakuutti geometrisellä muotoilullaan ja tunnelmallisella valollaan.

 

Lisätietoja valaisimista:

 

Panzerin tunnelmallinen Jackie >>

 

Hallan monipuolinen Indi >>

 

Darkin suunnattava Znow >>

 

Darkin Big Bubble (kuvia Pinterestissä) >>

 

Lisätietoja: German Design Awards >>

 

Ajankohtaisia artikkeleita

Halla Lipo80 – Nopea asentaa ja erinomainen käyttää
Intra Lighting Zoe on erittäin räätälöitävä koristeellinen valaisin
Modular SLD50 Naked on persoonallinen yhdistelmä skandinaavista ja teollista tyyliä
@highlightvalaistus on nyt Instagramissa
Tervetuloa Highlight Valaistuksen Taiteiden yöhön 23.8.2018