Hallan INDI-tuoteperhe nyt saatavilla kokonaisuudessaan

Red Dot Award:lla vuonna 2014 palkittu INDI on Hallan monipuolinen epäsuoran valon tuoteperhe monenlaisiin valaistustarpeisiin. Alumiinirunkoiset LED-tekniikkaa hyödyntävät INDI-valaisimet voidaan asentaa ripustaen tai pinta-asennuksena kattoon tai seinään. Häikäisysuojana on opaali ja valaisimen värivaihtoehdot ovat valkoinen, musta ja hopea. Värilämpötilaksi voi valita 3000 K tai 4000 K ja INDI on saatavana myös dynamic white -versiona (2700 K – 6500 K).

 

Seinään ja kattoon kiinnitettävät suorakulmaiset valaisimet valaisevat tilan epäsuorasti, mikä tuo omanlaistaan ilmettä tilaan. Seinäkiinnitteisiin valaisimiin on myös mahdollista liittää hyllyjä, koukkuja tai erilaisia pidikkeitä, jolloin valaisin voi toimia samanaikaisesti myös esimerkiksi naulakkona.

 

Kehän muotoinen näyttävä valaisin on 106 mm korkea ja se sopii katseenvangitsijaksi vaikka seurusteluryhmän yläpuolelle tai neuvotteluhuoneeseen. Valaisimeen kuuluu sekä ylä- että alavalo ja sitä on saatavilla kolmessa eri koossa (Ø 1500mm, Ø 2010 mm ja Ø 2466 mm).

 

INDI-tuotekonsepti palkittiin Red Dot Award -palkinnolla erityisesti INDI-tuoteperheeseen kuuluvan seinävalaisimen ansiosta. INDI-tuotekonseptin takana on nuori suunnittelija Matúš Opálka, joka työskenteli Hallalle.

 

Lisää kuvia ja tarkat tuotetiedot Hallan sivuilla >>

 

 

 

Ajankohtaisia artikkeleita

Dark Coolfin – Monipuolinen ja omaperäinen tuotesarja
Intra lighting Wave & Wave Round – Valaistusta kehillä ja aalloilla
Luceplan Mesh – Läpinäkyvä ja leikkisä designvalaisin
Modular Pista – Edistyksellinen magneettinen kiskojärjestelmä
Dark Sangha – Puurunkoinen tunnelmantuoja