Intra lighting Edge & Cove – valoa ilman mitään ylimääräistä

Cove

 

cove_8_intra-lighting Intra lighting Cove refeIntra lighting Cove refe3

Intra lighting Cove  on loistava valinta, kun haluat valoa, mutta et näkyvää valaisinta. Cove sopii tiloihin, joissa valaistuksen kriteereinä ovat koristeellisuus, käytännöllisyys, yhtenäisyys, hienostuneisuus ja tunnelman kohentaminen. Valaisimen voi asentaa kattoon tai seinään minimalistisen ja käytännöllisen yleisvalaistuksen luomiseksi.

 

Cove pystysuuntaisella häikäisysuojalla sopii valon kohdentamiseen ja elementtien korostamiseen hyllyillä ja tasoilla, sillä se ei säteile valoa taaksepäin. Cove vaakasuuntaisella häikäisysuojalla soveltuu vastaavasti tiloihin, joissa pöly ja kosteus ovat haasteena.

 

➡️Lue lisää Covesta Intra lightingin kotisivuilta

 

 

Edge

 

Intra lighting Edge refe

Intra lighting Edge refe3

Intra lighting Edgellä voi pehmentää ja korostaa arkkitehtuurisia muotoja, luoda upeita graafisia elementtejä ja tuoda tilaan eleganttia ja rennompaa tunnelmaa. Valaisimen voi sovittaa kattoon tai seinään minimalistisen yhtenäisen valaistuksen luomiseksi tai sillä voi korostaa haluttuja elementtejä. Sen mitat sopivat kipsikattoon kuin hanska käteen.

 

Edge herättää tilan henkiin puhtaasti valon voimalla, sillä itse valaisin on näkymättömissä. Suosittelemme valitsemaan Edge-valaisimen, kun etsit tämän tyylistä valaistusratkaisua, joka vie mahdollisimman vähän tilaa.

 

➡️Lue lisää Edgestä Intra lightingin kotisivuilta

 

 

Anna meidän auttaa valaistusratkaisun valinnassa

 

Ajankohtaisia artikkeleita

Dark Coolfin – Monipuolinen ja omaperäinen tuotesarja
Intra lighting Wave & Wave Round – Valaistusta kehillä ja aalloilla
Luceplan Mesh – Läpinäkyvä ja leikkisä designvalaisin
Modular Pista – Edistyksellinen magneettinen kiskojärjestelmä
Dark Sangha – Puurunkoinen tunnelmantuoja