Intran Randomilla luot näyttävän ja tasokkaan yleisvalaistuksen

Intra Lighting random -valaisinjärjestelmä myymälässä

Intra Lighting Random -valaisinjärjestelmä tuotekuva + asettelut

 

Good Design -palkitulla Intra Lighting Random -valaisinjärjestelmällä luot korkealaatuisen ja näyttävän yleisvalaistuksen. Yhdistelemällä Random-valaisimen suoria moduuleja luot upeita geometrisiä rakenteita, jotka elävöittävät kattoa. Voit luoda lukuisia erilaisia rakenteita, joten voit helposti räätälöidä valaisinjärjestelmän tilaan sopivaksi. Random sopii avoimiin ja moderneihin tiloihin – esimerkiksi myymälöihin, toimistoihin, hotelliauloihin ja ravintoloihin.⁠ Valaisinjärjestelmän moduulit ovat saatavana valkoisen, mustan, kivihiilen, kermaisen beigen ja ajopuun väreissä.

 

Intra Lighting Random

Optimaalinen yleisvalaistus

Randomissa on yleisvalaistukseen suunniteltu tehokas satiiniopaalihäikäisysuoja, joka tuottaa miellyttävän pehmeän valon. Valaisinjärjestelmän moduulit ovat saatavana myös epäsuoralla valolla, joten voit luoda sulavan yhdistelmän suoraa ja epäsuoraa valoa.

 

Havainnollistus Intra Lighting Random -valaisinjärjestelmän ratkaisuista valon vuotamisen estämiseksi

Liitokset, jotka eivät vuodata valoa

Jos valaisinjärjestelmän moduulit liitetään yhteen väärin, moduulien väliin voi jäädä rako, josta vuotaa valoa. Intra Lightingin Twist & Lock -ratkaisu mahdollistaa moduulien oikeaoppisen yhteenliittämisen jämäkästi, helposti ja nopeasti, jolloin moduulien väliin ei jää rakoa eikä valoa pääse vuotamaan. Lisäksi valaisimen päädyssä sijaitseva kiinnike estää materiaalin lämpenemisestä johtuvan laajentumisen aiheuttamien rakojen syntymisen. Tällöin valoa ei pääse karkaamaan päädystä eivätkä hyönteiset pääse valaisimen sisään.

 

valaisinjärjestelmän ripustimien ja virransyötön paikat

Valitse ripustimien ja virransyötön paikat

⁠Voit valita ripustimien paikat tilan asennustarpeiden mukaan. Jos mahdollista, ripustin kannattaa asentaa liitoskohtiin ripustimien määrän minimoimiseksi. Ripustuspidike on läpinäkyvää polykarbonaattia, minkä ansiosta kattoon ei heijastu valon varjoja. Lisäksi voit valita virransyötön paikan tai tarvittaessa asentaa laajan järjestelmän useiksi pienemmiksi järjestelmiksi, joissa on omat virransyötöt.
 
näin löydät mallipohjat valaisinjärjestelmän suunnittelua varten

» Valaisimen esite ja tekniset tiedot

 

Yllä linkatun sivun oikeasta yläreunasta latauskuvakkeen alta löydät myös helppokäyttöiset valmiit pohjat Random-valaisinjärjestelmän suunnittelemiseksi. Pohjat nopeuttavat ja yksinkertaistavat suunnittelutyötäsi.

 

Ajankohtaisia artikkeleita

Reggianin 5 minimalistista ja tehokasta valaisinuutuutta
Modular Shellby: alasvalo karismaattiseen yleisvalaistukseen
Valaisimen himmennys: Dim2Warm ja Dim2Spot
Rendl:n top 5 valaisimet
Intran Randomilla luot näyttävän ja tasokkaan yleisvalaistuksen