Intra lighting logo

 

 

”Valoa sinne missä sitä tarvitaan, milloin sitä tarvitaan, niin paljon kuin sitä tarvitaan”, kuuluu pala Intra lightingin filosofiaa. Lähes 30 vuotta toimineen Intra Lightingin tuotteita merkkaa yksinkertaisuus, puhtaus ja laatu. Yrityksen tuotevalikoima on monipuolinen ja siitä löytyy valaistusratkaisuja moninaisiin kohteisiin aina toimistoista vieraanvaraisuustiloihin.

 

 

Ympäristöystävällisyys ja henkilöstön hyvinvointi avainarvoina

Ympäristöystävällinen toiminta ja henkilöstön hyvinvointi ovat Intra lightingille keskeisiä arvoja, minkä takia yritys käyttää vastuullisesti sekä luonnonvaroja että henkilöresursseja. Intra lightingin tuotteista jopa 93% on kierrätettäviä ja sen käyttämästä energiasta 60% on uusiutuvaa energiaa.

 

 

Tuotteiden laatu on korkein prioriteetti

Kaikki Intra lightingin tuotteet ovat huolellisesti suunniteltuja, valmistettuja ja testattuja, jotta ne toimivat koko elinkaarensa ajan moitteettomasti, jättävät niin pienen ekologisen jäljen kuin mahdollista sekä varmistavat käyttäjilleen miellyttävät elinolosuhteet. Tuotteilla on 7 vuoden takuu ja ISO-sertifikoitu tuotanto. Laatu on yrityksen korkein prioriteetti ja elämäntapa.

 

 

Inspiroivan brändin takana on loistava tiimi

Yrityksen vahva sisäinen laadun kulttuuri heijastaa henkilöstön sitoutumista korkeimpiin standardeihin. Sen inspiroivan brändin takana on loistava tiimi, jota yhdistää tietotaito, luovuus, kokemus ja sammumaton intohimo Intra lighting -brändiä kohtaan.

 

 

 

» YRITYKSEN KOTISIVUT

» YRITYKSEN 3D BIM OBJECTS

Esimerkkivalaisimia

Esimerkkiprojekteja

Ladattavat PDF-tiedostot

Intra Lighting katalogi (suomeksi)
144.1 MB
Intra lighting Catalogue
146.8 MB

Intra lighting artikkelit

Top 5 profiilivalaisimet

Kiehtovia valaisinuutuuksia Intra Lightingilta ja Darkilta

Top 5 kiskovalaisimet

Top 5 Designvalaisimet

Top 5 upotettavat alasvalot