Intra lightingin profiileilla monimuotoista valaistusta

P_pipes_intra-lighting_6
Intra lightingin profiilivalikoima on huikea eikä se jätä ketään kylmäksi. Mallistoon kuuluu useita toimistovalaistuksen standardit täyttäviä malleja, kosteisiin tiloihin sopivia pinta- ja uppoasennettavia profiileita sekä talotekniikkaa tai kohdevalaisimia profiilin yhdistäviä vaihtoehtoja.

 

Profiilit antavat aina suoraa  valoa, mutta useissa ripustettavissa malleissa mahdollisuus myös epäsuoraan valoon. Tämä epäsuora valo tuo toimistotilaankin vaivattomasti ”sitä jotain”, mikä luo viihtyisyyttä ihan huomaamatta.

 

P_11_gyon_intra_lighting P_intra_lighting_minus_7

Häikäisysuojavaihtoehtoina ovat yleisvalaistukseen sopiva opaali, toimistotiloissa päätetyöskentelyä tukeva laadukas satinoitu mikroprisma ja joissain malleissa myös matalaluminanssiritilä. Häikäisysuojan valinnalla voi vaikuttaa valon määrään ja häikäisyyn. Profiilien materiaalina on alumiini.

 

Profiilien valonlähteenä on kiinteä led-moduuli, jossa kaksi eri tehoista vaihtoehtoa. Värilämpötila vaihtoehdot ovat 3000 K ja 4000 K ja moniin malleihin saatavilla myös tunable white. Tunable white mahdollistaa värilämpötilan säädön 2700 – 6500 välillä antaen mahdollisuuden ihmisten hyvinvoinnin ja suorituskyvyn lisäämiseen huomioiden sekä valon näkyvät että näkymättömät vaikutukset.

 

U_10_gyon_intra_lightingU_Camay_intra_lighting_3

Profiileita on saatavilla määrämittaisina tai jonoasennuksena jopa loputtomina yhtenäisinä valoviivoina. Vakiona saatavat suorakulmaiset kulmakappaleet antavat mahdollisuuden valokehikoihin ja tilauksesta on saatavilla myös eriasteisia kulmia.

 

Profiilien kokoaminen on helppoa pikaliittimien ja usein magneetilla kiinnittyvän led-moduulin ansiosta. Johtojen yhdistämistä ei ole kuin sähkönsyötön kohdalla ja yhteen napsautettujen osien varmistus tapahtuu muutamalla ruuvilla.

 

 

INTRA LIGHTINGIN SUOSITUIMPIA PROFIILEJA

 

Kalis: profiilien “pikkumusta”

 

U_kalis_sdi_ledplus_opJoustava ja universaali Kalis antaa mahdollisuuden tilan yksilölliseen ja originaaliin valaistukseen pelkästään tätä tuoteperhettä käyttäen. Kalis on 36 mm leveä ja korkeus on 36 / 50 / 65 mm valitusta mallista riippuen. Perusvärivaihtoehdot ovat valkoinen, musta, silver aluminium, driftwood ja cream beige. Lisätietoja Intra lightingin Kaliksesta

 

Gyon: Joustava ja tehokas

 

U_gyon_c_mprLoputtoman tehokkaat valoviivat tai erilaiset valokehikot syntyvät vaivattomasti Gyon-tuoteperheen valaisimilla. Gyon on 70 mm leveä , upotettuna 79 mm ja sen korkeus on 88 mm. Perusvärivaihtoehdot ovat valkoinen ja musta. Lisätietoja Intra lightingin Gyonista

 

Minus: Rytmikkäästi tai sekoituksena

 

U_minus_c_Intra-lightingMinus profiilin erikoisuutena on sen u-mallinen häikäisysuoja, joka antaa sekä epäsuoraa että suoraa valoa. Minus tuoteperheen valaisimet tuovatkin erityistä viihtyisyyttä tiloihin. Minuksen leveys on 36 mm ja korkeus 76 mm. Vakiovärivaihtoehdot ovat valkoinen ja musta.  Lisätietoja Intra lightingin Minuksesta 

Camay: Ajatonta tyylikkyyttä

 

U_camay_s_Intra-lightingCamayn lasinen ulkokuori antaa viimeistellyn ilmeen ja tuo eleganssia tilaan. Camay on 50 mm leveä ja 95 mm korkea. Vakiovärivaihtoehdot ovat valkoinen ja musta. Lisätietoja Intra lightingin Camaysta

 

Ajankohtaisia artikkeleita

Intra lighting Edge & Cove – valoa ilman mitään ylimääräistä
Intra lighting Mocca S – Monikäyttöinen ja persoonallinen valaisin
Intra lighting Futon – Monipuolinen akustoiva valaisin
Luceplan Farel – tyylikäs ja kodikas akustoiva valaisin
Luceplan Diade – ihanteellinen akustoiva valaisin työtiloihin