Kiehtovia valaisinuutuuksia Intra Lightingilta ja Darkilta

Kokosimme tähän blogipostaukseen kiehtovimpia uutuusvalaisimia valaisinvalmistajaedustuksiltamme Intra Lightingilta ja Darkilta. Nappaa tästä inspiraatiota projektiesi valaistussuunnitteluun!

 

office-skyler-5-intra-lighting

office-skyler-2-intra-lighting

Intra Lighting Skyler

 

Ripustettava Intra Lighting Skyler on hyvin ohut toimistovalaisin, jossa on spesiaali läpinäkyvä levy. Kun Skyler on päällä, tila valaistuu häikäisemättömällä epäsuoran ja suoran valon yhdistelmällä. Kun Skyler on pois päältä, se on katseita kääntävä designelementti.

 

 

lounge-nola-vitka-intra-lighting

library-nola-intra-lighting

nola2Intra Lighting Nola

Intra Lighting Nola

 

Pienikokoinen ja minimaalinen Intra Lighting Nola -alasvalo sopii sulavasti minimalistiseen arkkitehtuuriin. Nola onkin helppo säätää samalle taajuudelle tilan arkkitehtuurin kanssa. Voit yhdistellä pieniä Nola-valaisimia esimerkiksi suurempien pyöreiden Lona-valaisimien kanssa luodaksesi hyvännäköisen, mutta yksinkertaisen valaistuksen.

 

 

Dark Ballzzz FairDark Ballzzz office

Dark Ballzzz

 

Darkin uudessa ripustettavassa Ballzzz-valaisimessa näkyy Darkille ominainen hyvin omalaatuinen tyyli. Leikkisällä muotoilullaan Ballzzz poistaa tilasta turhan vakavan tunnelman. Onhan Ballzzz nyt myös hieno näky sisätilan designissa!

 
 
 

Etsitkö valaisimia projektikohteeseesi?

 

Meiltä löydät kattavan valikoiman design- ja arkkitehtonisia valaisimia sekä saat asiantuntevaa palvelua oikean valaistusratkaisun valintaan.

 

Ajankohtaisia artikkeleita

Modularin maagiset uutuusvalaisimet
Katso kevään viisi valloittavaa valaisinuutuutta
Katso viimeisimmät uutiskirjeemme
Modularin minimalistisia ja moderneja uutuusvalaisimia 2019
Top 5 profiilivalaisimet