Leikkisää tunnelmaa –iske silmää Modularin Winkillä

Modularin Wink on aivan uudenlainen upotettava kohdevalaisin, joka tuo tilaan eloisuutta epäsymmetrisellä muodollaan. Winkin viimeistellyssä ulkonäössä on sekä pyöreyttä että terävyyttä, mikä tekee valaisimesta aivan omansa näköisen. Eri suunnista katsottuna Wink näyttäytyy aina eri tavalla ja ikään kuin kujeilee katsojansa kanssa. Tämä silmää iskevä valaisin sopiikin niin yksityiskoteihin kuin edustustiloihin.

 

Integroidulla ledillä varustetusta Winkistä on saatavilla kaksi erilaista versiota: Wink, joka antaa suoran alasvalon sekä Asy Wink seinänpesuun. Wink on helppo asentaa valaisimeen kuuluvan asennuskauluksen avulla. Asennussyvyys on vain 100mm eli Wink sopii myös mataliinkin tiloihin tuomaan viimeisteltyä ja miellyttävää tunnelmaa.

 

Winkin ja Asy Winkin valokeilan leveydeksi voi valita 15°, 25° tai 40° halutun tunnelman luomiseksi. Valaisimen halkaisija on 115 mm ja värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen. Värilämpötilaksi voi valita 2700 K tai 3000 K. Tilauksesta saatavilla myös 3 500K tai 4000 K. Valaisimen CRI > 90. Valonlähdeosaa voi suunnata horisontaalisesti 355°, mikä antaa mahdollisuuksia valaistuksen muuttamiseen tarvittaessa.

 

Wink: lisää kuvia ja tarkat tuotetiedot Modularin sivuilla >>

 

Asy Wink: lisää kuvia ja tarkat tuotetiedot Modularin sivuilla >>

 

Ajankohtaisia artikkeleita

Halla Lipo80 – Nopea asentaa ja erinomainen käyttää
Intra Lighting Zoe on erittäin räätälöitävä koristeellinen valaisin
Modular SLD50 Naked on persoonallinen yhdistelmä skandinaavista ja teollista tyyliä
@highlightvalaistus on nyt Instagramissa
Tervetuloa Highlight Valaistuksen Taiteiden yöhön 23.8.2018