Linea Light

 

Linea Light Group on italialainen valaisinvalmistaja, joka on LED-valaistuksen edelläkävijä. Kaikki yrityksen tuotteet valmistetaan Italiassa. Linea Light Groupiin kuuluu eri valaisinmallistoja, jotka ovat keskittyneet eri tuotelinjoihin. Näistä alapuolella lisää. Yritys tarjoaa 5 vuoden takuun tuotteistaan valmistusvirheiden osalta.

 

 

MA&DE – Toiminnallisia sisustusvalaisimia

MA&DE-mallisto yhdistää designin ja teknologian tehden valaisimista näyttäviä mutta toiminnallisia. Malliston nimi tulee sanoista ”Materials and Design”.

 

 

Tràddel – Arkkitehtuurista valaistusta

Tràddel-mallisto kattaa arkkitehtuurisen valaistuksen. Sen ideana on sekoittaa valaistus sulavasti osaksi ympäristöä niin, että se tuo siihen lisäarvoa, mutta ei kiinnitä liikaa huomiota. Malliston tuotteet ovat innovatiivisia ja ne ovat suunniteltu kytkeytymään ympäristöön kuin ympäristöön historiallisista rakennuksista moderneihin  sisätiloihin.

 

i-LèD – LED-valaistusta parhaimmillaan

i-LèD on Linea Light Groupin LED-valaistukseen keskittynyt mallisto, joka sai alkunsa vuonna 2000 Linea Light Groupin päätöksestä keskittyä LED-valaistukseen, kun LED-teknologia oli vielä uutta. Malliston valaisimet ovat ulkonäöltään selkeitä, minimalistisia ja elegantteja toiminnallisuutta unohtamatta.

 

 

» LINEA LIGHT GROUPIN KOTISIVUT

» LINEA LIGHT GROUPIN TUOTE-ESITTEET JA KATALOGIT

Esimerkkivalaisimia

Esimerkkiprojekteja

Ladattavat PDF-tiedostot

Decorative Lighting News 2019
29.3 MB
Architectural lighting
82.1 MB
Decorative Lighting
188.0 MB
Material & Design Lightning
36.5 MB