Modular Flat Moon Eclipse on esteettinen ja toiminnallinen valinta laajaan tilaan

 

Modular Flat Moon Eclipse ripustettavaModular Flat Moon Eclipse kattovalaisin

 

Eleganttia loistetta

 

Kirkas, valtava ja elegantti. Nämä adjektiivit kuvaavat uutta Modularin Flat Moon Eclipseä. Edeltäjänsä Flat Moonin tapaan kooltaan 650mm x 950mm oleva valaisin sopii laajoihin julkisiin tiloihin. Flat Moon Eclips eroaa edeltäjästään sen keskellä olevalla suurella ja komealla metallilevyllä. Pehmeästi valaiseva Flat Moon Eclips sopii loistavasti paikkoihin, missä halutaan enemmän loistetta ja joissa valaistuksen esteettisyys on yhtä tärkeää kuin toiminnallisuus. Tämän takia Flat Moon Eclips on erinomainen valinta esimerkiksi johtaviin vieraanvaraispaikkoihin, premium jälleenmyyntiympäristöihin ja taidegallerioihin.

 

 

Laajan kirjon valaistusta parhaimmillaan

 

Korkealla värintoistoindeksillä ja säädettävä sarjalla eri värilämpötiloja varustettu Flat Moon Eclips on saatavilla 2700K, 3000K ja 4000K värilämpötiloissa 1/10V DALI-muuntimella tai push himmennettävillä vaihtoehdoilla. Tämä on laajan kirjon valaistusta parhaimmillaan.

 

 

Monta kiinnitystapaa ja esteettistä kontrastia

 

Säteilevän valkoisena tai paksun mustana saatava Flat Moon Eclips voidaan asentaa suoraan kattoon, syventää siihen tai ripustaa suoralla tai kolmionmuotoisella kiinnityksellä. Kun lamppuja yhdistelee tilaan sopivalla tavalla ne näyttävät kuin taideteoksilta, jotka tuovat ylvään ilmapiirin ympäristöönsä. Läpikuultava valokehä ja läpinäkymätön Eclips-levy saavat aikaan katseita herättävää kontrastia, silloinkin kun lamppu ei valaise. Flat Moon Eclipsea ei voi olla kuin katsomatta kuuhullun tavoin.

 

 

Modular Flat Moon Eclipse ripustettava, projektikohdeModular Flat Moon Eclipse kattovalaisin, projektikohde

 

Modularin kotisivut

Modular tuotesivu

Ajankohtaisia artikkeleita

Halla Lipo80 – Nopea asentaa ja erinomainen käyttää
Intra Lighting Zoe on erittäin räätälöitävä koristeellinen valaisin
Modular SLD50 Naked on persoonallinen yhdistelmä skandinaavista ja teollista tyyliä
@highlightvalaistus on nyt Instagramissa
Tervetuloa Highlight Valaistuksen Taiteiden yöhön 23.8.2018