Modular Pista – Edistyksellinen magneettinen kiskojärjestelmä

Modular Pista -refe

Modular Pista refe2

 

 

Modular Pista and MarbulitoModular Pista and Médard 42

Modular Pista Marbulito suspendedModular Pista Médard 42

Lumoavan minimalistinen Modular Pista on edistyksellinen magneettinen kiskojärjestelmä, joka sopii korkealuokkaisiin ravintoloihin, hotelleihin sekä jälleenmyynti- ja asuintiloihin. Voit personoida Pistaa hyvin joustavasti luodaksesi täysin uniikin ja haluamasilaisen valaistuskokonaisuuden. Yhdistä Pistaan Marbulito- tai Médard 42 -kohdevalaisimet leikkisän, esteettisen ja hyvin toiminnallisen valaistuksen luomiseksi. Asennuksen jälkeen valaisimen asettelu on 100% käsissäsi, sillä valaisinta on helppo muunnella muuttuvien tarpeidesi mukaan. 

 

 

Lumoava design ja tarkasti huolitellut yksityiskohdat

 

Pistassa kaikki on lumoavan ohutta – magneettiset kiskot, valaisimet ja ultraohuet kaapelit. Slimmi design tekee valaisimesta viehättävän minimalistisen. Ohuen rungon voisi kuvitella olevan hauraampi, mutta, koska kyse on Modularin valaisimesta, erinomainen laatu on aina taattua.

 

Loputon kauneus on valaisimen tarkasti huolitelluissa yksityiskohdissa. Pistan kisko sulautuu täydellisesti kohdevalaisimien pienoismallien kanssa ja sen tarkasti mitoitetut päällysteet piilottavat magneettisen kiskon. Lopputuloksena on täydellisen puhdas ulkonäkö.

 

 

Personoi valaisinta niin paljon kuin mieli lystää

 

Pistan yksi mahtavimpia ominaisuuksia on mahdollisuus personoida valaisinta niin paljon kuin mieli tekee. Voit vapaasti valita eri moduuleita yksillä tai useilla kiskoilla eri pituuksissa ja väreissä luodaksesi juuri haluamasilaisen valaistuksen.

 

180° liitännän ansiosta kiskoon voi asettaa yhtä mittaa suoraviivaisia LED-valoja jonoon. LED-moduuli on saatavana 500mm – 2500mm pituuksissa. Pistaan saatava kaksoiskannatin mahdollistaa lineaaristen valaisimien asentamisen kohdevalaisimien viereen rinnakkaisia moduuleita käyttämällä. Näin voit pelata valaistusasetelman symmetrisyydellä tai epäsymmetrisyydellä ja tehdä tilasta oman geometrisen pelikenttäsi.

 

 

Pista + Marbulito/Médard 42 = leikkisä, esteettinen ja hyvin toiminnallinen valaistuskokonaisuus

 

Pistaan voi asentaa suosittujen Marbul- ja Médard-kohdevalaisimien pienoismallit, jolloin lopputuloksena on leikkisä, esteettinen ja hyvin toiminnallinen valaistuskokonaisuus.

 

Marbulito on suositun Marbul-valaisimen pienoismalli. Marbulito kääntyy 360° ja kallistuu 50° kulmaan, minkä ansiosta sillä voi kohdentaa valoa hyvin joustavasti. Marbuliton ripustettavassa versiossa on 2-metrinen vaijeri, joka on ideaali elegantteihin korkeisiin tiloihin.

 

Médard 42 on palkitun Médard-valaisimen pienoismalli. Médardissa yhdistyy erinomainen toiminnallisuus ja minimalistinen design. Sitä voi kääntää ja kallistaa jopa 360°, joten voit kohdentaa valon minne ikinä haluat.

 

 

Valaistusmarkkinoiden uniikki erikoisominaisuus: yömoduuli

 

Valaisimeen on saatavilla yömoduuli, joka on täysin uniikki ominaisuus valaistusmarkkinoilla.  Kun sammutat valot, kiiltävän musta yövalaisin on mystinen designelementti, joka korostaa tilan geometrisia muotoja. Kun laitat valon päälle, tila valaistuu pehmeällä valolla, joka luo levollisen ja tunnelmallisen ilmapiirin.

 

 

Valaisimen asettelu on 100% käsissäsi

 

Pistan voi upottaa, asentaa seinään/kattoon tai ripustaa. Asennuksen jälkeen valaisimen asettelu on täysin käsissäsi: klikkaa ja liu’uta eri osat magneettisiin kiskoihin, säädä kohdevalaisimien kulmaa ja kaikki on valmista. Vaivatonta ja helppoa. Toki Pista ei ikinä ole täysin valmis, sillä voit muunnella sitä uudelleen ja uudelleen muuttuvien tarpeidesi mukaan. Se on kuin kaunis, pysyvästi keskeneräinen taideteos, joka muuttuu taiteilijansa mielijohteiden mukaan.

 

 

Tietoja valaisimesta

 

Asennustapa: upottaminen, pinta-asentaminen seinään tai kattoon, ripustaminen

LED-moduulin pituus: 500mm – 2500mm

Moduulin väri: valkoinen, musta

 

 

Hyödyllisiä linkkejä

 

Modular-tuotteet

Modular-valmistajasivu

 

 

Tarvitsetko apua valaistusratkaisun valinnassa? Me autamme.

 

Ajankohtaisia artikkeleita

Katso kevään viisi valloittavaa valaisinuutuutta
Katso viimeisimmät uutiskirjeemme
Modularin minimalistisia ja moderneja uutuusvalaisimia 2019
Top 5 profiilivalaisimet
Kokoonpano KKDC:n valaisimista (uusi edustus!)