Modular Shellby: alasvalo karismaattiseen yleisvalaistukseen

Modularin uudella alasvalolla, Shellbyllä, luot karismaattisen ja tyylikkään yleisvalaistuksen. Leikkisällä ja epäsymmetrisellä muotoilullaan valaisin vetää katseita puoleensa ja elävöittää tilaa.

 

Shellby hämää kiehtovasti silmää. Sen valonlähteenä toimiva lasipallo näyttää siltä kuin se leijuisi. Et ole myöskään varma katsotko palloa vai litteää ympyrää.

 

Modular Shellby -alasvalo

Millaisiin tiloihin Shellby sopii

Shellby sopii moderniin sisustukseen esimerkiksi olo- ja makuuhuoneeseen, keittiöön, ruokailutilaan, toimistoon, ravintolaan ja hotelliin. IP55-luokituksen ansiosta voit käyttää sitä myös kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneissa.

 

Modular Shellby -alasvalo projektikuvat

 

Aurinko päivällä, kuu illalla

Syvälle upotettu valonlähde ja opaalilasihajotin tekevät Shellbyn valosta visuaalisesti miellyttävän ja siten optimaalisen yleisvalaistukselle. Päivällä Shellby onkin energisoiva kuin aurinko, illalla puolestaan tunnelmallinen kuin kuu. Himmennettäessä Shellby nimittäin muuttuu hurmaavaksi tunnelmanluojaksi.

 

Valaisin on saatavana myös warm dim -himmennyksellä. Warm dim -himmennys muuttaa valaisimen värilämpötilaa lämpimämmän keltaiseksi himmennettäessä.

 

himmennettävä Modular Shellby -alasvalo

Kestävät materiaalit ja persoonallinen yksityiskohta

Shellby on tehty kestävistä materiaaleista: sen runko on jauhemaalattua alumiinia ja hajotin käsinpuhallettua lasia. Koska Shellbyn valmistukseen kuuluu käsityötä, jokainen valaisin on uniikki.

 

Designiltaan Shellby muistuttaa osteria, jonka sisällä on helmi. Ja siitä valaisimen nimi onkin saanut inspiraationsa. Persoonallisena yksityiskohtana Shellbyn takaosassa on tähän teemaan liittyvä viesti, joka sopii valaisimen leikkisään luonteeseen.

 

Modular Shellby -alasvalon sitaatti

Tarina valaisimen takana

Tsekkaa alla olevalta videolta tuotesuunnittelijan inspiroiva tarina Shellbyn suunnittelusta.

 


 

Tuotetiedot

  • saatavana kehyksellä tai ilman
  • väri: musta tai valkoinen
  • IP55

Jos haluat tietää lisää Shellbystä, ota meihin yhteyttä.

Ajankohtaisia artikkeleita

Reggianin 5 minimalistista ja tehokasta valaisinuutuutta
Modular Shellby: alasvalo karismaattiseen yleisvalaistukseen
Valaisimen himmennys: Dim2Warm ja Dim2Spot
Rendl:n top 5 valaisimet
Intran Randomilla luot näyttävän ja tasokkaan yleisvalaistuksen