Modularin kastepisaran kirkas Drupl 70 ei aiheuta häikäisyä

Drupl 70 on Modularin uusi profiilivalaisin, joka on suunniteltu erityisesti toimistojen valaisemiseen. Drupl 70:ssä optiset linssi on asetettu LED-valonlähteen päälle ainutlaatuisella tavalla, mikä takaa kirkkaan ja häikäisemättömän valon. Valaisimen UGR (Unified Glare Rating) onkin hyvin alhainen eikä kiusahäikäisyä ole juuri havaittavissa ja EN12464-1 standardin UGR-vaatimukset toimistotiloissa alittuvat kirkkaasti.

 

Elegantin ja tyylikään Drupl 70:n viimeistelevät magneetein kiinnitettävät päätylevyt sekä kolmesta eri vaihtoehdosta (kaareva, suora tai terävä) valittava viimeistelylevy, joka peittää alleen ruuvit ja mutterit. Rungon paksuus on vain 1,5mm. Valaisimen rungon, ylälevyn ja viimeistelylevyn värin voi valita haluamakseen. Värivaihtoehtoina ovat anodisoitu alumiini, musta ja valkoinen sekä RAL-värit.

 

Drupl 70:n minimi pituus on 30 cm, mutta sillä saa halutun mittaisen valoviivan 30 cm jaolla. Profiilin leveys on 70 mm ja korkeus joko 67 mm tai 73 mm riippuen valitusta alalevystä. Valaisin voidaan asentaa ripustaen tai suoraan kattoon tai seinään

 

Valonlähde: LED

Värilämpötila: 3000 K tai 4000 K

Himmennys: 1-10 V, Dali tai Push dim

Väri: musta, valkoinen tai alumiini sekä RAL-värit tilauksesta

 

 

Lisää kuvia ja tarkat tuotetiedot Modularin sivuilla >>

 

Kuvia myös Modularin Pinterest-sivuilla >>

 

Ajankohtaisia artikkeleita

Halla Lipo80 – Nopea asentaa ja erinomainen käyttää
Intra Lighting Zoe on erittäin räätälöitävä koristeellinen valaisin
Modular SLD50 Naked on persoonallinen yhdistelmä skandinaavista ja teollista tyyliä
@highlightvalaistus on nyt Instagramissa
Tervetuloa Highlight Valaistuksen Taiteiden yöhön 23.8.2018