Modularin minimalistisia ja moderneja uutuusvalaisimia 2019

Modular on laajentanut valaisinvalikoimaansa kolmella upealla valaisimella ja sen jo olemassaolevat valaisinsarjat ovat saaneet uusia tyylikkäitä malleja. Keräsimme tähän blogikirjoitukseen kaikki Modularin alkuvuoden 2019 aikana lanseeraamat valaisimet ja uudet valaisinmallit. Modularin valaisimet sopivat minimaaliseen ja moderniin sisustukseen, jossa arvostetaan laatua ja ensiluokkaisuutta.

 

Modular Dent -seinävalaisin projektikuva

Modular Dent -seinävalaisin lähikuva

Dent

 

Dent-seinävalaisimessa on kiehtovan kulmikas muotoilu. Yksittäisenä Dent on kaunis yksityiskohta seinällä, kun taas joukkona sillä voi luoda esteettisiä kuvioita laajoihin tiloihin.

 

Modular Thimble -alasvalo projektikuvaModular Thimble -alasvalo lähikuvaModular Thimble -alasvalo, lähikuva - metallivärit

Thimble

 

Thimble on mm. ravintoloihin, toimistoihin ja hotelleihin soveltuva upotettava alasvalo, jossa on erityisen syvä syvennys ja miellyttävä häikäisemätön valo. Se on saatavana viehättättavissä metalliväreissä (pronssi, kulta, hopeinen pronssi, shamppanja, metallimusta) sekä mustana ja valkoisena.

 

Modular Minude -kohdevalaisin projektikuva

Modular Minude -kohdevalaisin lähikuvaModular Minude -kohdevalaisin lähikuva 2

Minude

 

Minude on siro ja häikäisemätön kohdevalaisin, joka on saatavana kiehtovissa metalliväreissä (hopeinen pronssi, pronssi, shamppanja, metallimusta) sekä mustana ja valkoisena. Toimistoihin, ravintoloihin ja hotelleihin sopiva Minude kallistuu 90° ja kääntyy 360°.

 

Modular Médard Stretched -kohdevalaisin projektikuva

Modular Médard Stretched -kohdevalaisin lähikuva

Médard

 

Tyylikkäästä ja pienikokoisesta Médard-kohdevalaisimesta on saatavilla uusi omalaatuinen malli, Médard Stretched, jossa on joko 30cm pitkä varsi ja yksi Médard-valaisin tai 50cm pitkä varsi ja kaksi Médard-valaisinta. Mustana ja valkoisena saatava Médard Stretched sopii korkeisiin tiloihin esimerkiksi toimistoissa, ravintoloissa ja hotelleissa. Médard-kohdevalaisimella on erinomainen liikkuvuus, sillä se kallistuu ja kääntyy 360°.

 

Modular Qbini asy projektikuvaModular Qbini general yleisvalaisin projektikuva

Modular Qbini asy lähikuvaModular Qbini general yleisvalaisin lähikuva

Qbini

 

Qbini-sarja on laajentunut kahdella valaisimella: Qbini asylla ja Qbini generalilla. Kallistunut ja epäsymmetrinen Qbini asy sopii valon kohdentamiseen esimerkiksi hyllylle tai taideteokseen. Upotettavaa Qbini generalia voi käyttää sellaisenaan tai esimerkiksi kahden Qbini asy -valaisimen välissä kauniin minimaalisen, mutta yksityiskohtaisen yleisvalaistuksen luomiseksi.

 

Modular Pista Smart projektikuvaModular Pista Minude projektikuva

Modular Pista Médard lähikuvaModular Pista Minude lähikuva

Pista

 

Modularin ohueen magneettiseen kiskojärjestelmään, Pistaan, voi nyt asentaa Minude-kohdevalaisimen, kaksi Marbulito tai Médard 42 -kohdevalaisinta vieri viereen sekä ripustaa tai pinta-asentaa Smart-alasvaloja vierekkäin. Magneettisuuden ansiosta Pistaan liitettäviä valaisimia voi liikuttaa helposti ilman työkaluja. Mahdollisuutesi personoida Pistaa tarpeidesi mukaan ovat lähes rajattomat, sillä voit valita eri moduuleita yhdellä tai useammilla kiskoilla eri pituuksissa ja väreissä ja yhdistää Pistaan eri valaisimia haluamallasi tavalla.

 

Modular Rektor projektikuva

Modular Rektor lähikuva all blackModular Rektor lähikuva savuinen pronssi

Rektor

 

Rektor-valaisimen koristelevy on saatavana mustana, joten Rektorista on nyt saatavana täysmusta versio. Rektorin valaisinosa on saatavana mustana ja valkoisena, kun taas koristelevy on saatavana harjattuna alumiinina, mustana, valkoisena ja savuisena pronssina. Tämä palkittu kulmikas valaisin kääntyy 360° ja kallistuu 90°, joten sillä voi myös kohdentaa valoa kätevästi.

 


 

Etsitkö valaisimia projektikohteeseesi?

 

Meiltä löydät kattavan valikoiman design- ja arkkitehtonisia valaisimia sekä saat asiantuntevaa palvelua projektisi vaatimuksiin sopivan valaistusratkaisun valintaan.

 

 

Seuraa meitä Instagramissa @highlightvalaistus

Ajankohtaisia artikkeleita

Modularin maagiset uutuusvalaisimet
Katso kevään viisi valloittavaa valaisinuutuutta
Katso viimeisimmät uutiskirjeemme
Modularin minimalistisia ja moderneja uutuusvalaisimia 2019
Top 5 profiilivalaisimet