MODULARIN UUSI TUOTEPERHE QBINI

2292

Modularin Qbini tuoteperhe lanseerattiin maaliskuussa 2017 ja se on yksi Modularin uusimmista ja monikäyttöisimmistä tuoteperheistä. Nuoresta iästään huolimatta Qbini palkittiin toukokuussa 2017 Muuz International palkinnolla.

 

 

PIENIKOKOINEN, MODERNIN PELKISTETTY QBINI

 

Qbini saattaa näyttää pienikokoiselle, mutta lupaamme että on vaikeaa löytää spotti-valaisinta, joka olisi yhtä monikäyttöinen kuin tämä! Qbinin nimi on yhdistelmä kantikasta ja pikkuruista: Qbini on suorakaiteenmuotoinen miniattyri LED spotti. Qbinistä tuli heti Modularin pienin upotettava valaistusratkaisu – sen halkaisija on vain 44 mm.

 

Mikä tekee tästä valaisimesta niin uniikin, on sen patentoitu teknologia, jonka avulla valaisin on lukittavissa eri asentoihin. Tämän ansiosta asennus on lasten leikkiä. Jopa betoniseinään asennettaessa ei tarvita ainuttakaan ruuvia. Tämän lisäksi sen monikäyttöisyys on taattu erilaisilla kehys- ja värivaihtoehdoilla. Riippuen siitä, millaisen valaistuksen haluat saada aikaan, voit valita mustan tai valkoisen kehyksen ja yhdestä neljään valonlähdettä.

 

Mikä tahansa yhdistelmä kuudesta eri muotoilusta, neljästä eri kehyksestä, kahdesta eri värivaihtoehdosta, kahdesta eri asennosta, kolmesta eri värilämpötilasta ja kahdesta eri valon avautumiskulmasta ovat mahdollisia. Ja luvassa on vielä enemmän vaihtoehtoja tulevaisuudessa! Joten varmistathan, että pidät silmällä tätä uutta ja upeaa Modularin perheenjäsentä!

 

Suunnattava mallia kuvaa parhaiten sanat “kompakti”, “pelkistetty” ja “monilahjakas”.  Suunnattava Qbini on saatavissa ainoastaan pyöreänä versiona ja siinä on kaikki samat ominaisuudet kuin alkuperäisessä pyöreässä versiossa. Lisäksi siinä on epäsymmetrisesti pyörivä valonlähde. Tämän uuden ominaisuuden myötä on mahdollista korostaa vielä useampia yksityiskohtia monenlaisissa sisustuksissa. Suunnattava malli kiinnitetään samalla käyttäjäystävällisellä ja patentoidulla pikakiinnitys tekniikalla kuin alkuperäinen versio, mikä lisää Modularin tuotteille tuttua käyttömukavuutta. Upotettu tai matalalle upotettu, yhdestä neljään valonlähdettä, musta tai valkoinen, 3 lisätarviketta – mahdollisuudet ovat loputtomat.  Suunnattava Qbini on täydellinen esimerkki hienostuneen eleettömästä ja kompaktista valaisimesta, joka on lahjakas taltioimaan sisustuksen yksityiskohtia.

 

 

21582291
2281

» Lisää kuvia ja tarkat tuotetiedot Modularin sivuilla

Ajankohtaisia artikkeleita

Intra lighting Edge & Cove – valoa ilman mitään ylimääräistä
Intra lighting Mocca S – Monikäyttöinen ja persoonallinen valaisin
Intra lighting Futon – Monipuolinen akustoiva valaisin
Luceplan Farel – tyylikäs ja kodikas akustoiva valaisin
Luceplan Diade – ihanteellinen akustoiva valaisin työtiloihin