Molto Lucen Log Out 2/ Log In 2 profiilimallisto antaa linjakkaan valon

LogOut2_MoltoLuce

Molto Lucen uudistetun Log Out 2 /Log In 2 -profiilimalliston avulla voi luoda kauniita valaistukokonaisuuksia. Profiilin voi joko ripustaa, upottaa kehyksellä tai ilman tai asentaa pintaan. Ripustaen asennettuun profiiliin on mahdollista saada ylävalo tunnelmaa antamaan.

 

Järjestelmän häikäisysuojavaihtoehdot ovat opaali, mikroprisma, kirkas pmma, matalaluminanssiritilä sekä alumiinikansi, jolloin profiiliin saa valottomia osia. Matalaluminanssiritilä vähentää kiusahäikäisyä ja laskee UGR arvon alle 19:sta, mikä alittaa toimistovalaistusstandardit. Lisäämällä profiiliin spotteja voi helposti tuoda kohdevalon osaksi yleisvalaistusta. Profiiliin voidaan asentaa myös 3-vaihekisko vaikka koko pituudelle.

 

Jonoasennus onnistuu helposti ja kulmakappaleilla voi muodostaa valokehikoita. Määrämittaisia vaihtoehtoja on mallista riippuen 1-7 (alk. noin 850 mm, max. noin 4200 mm). Teholtaan profiilit ovat alkaen 16W. Värilämpötila on joko 3000 K tai 4000 K ja himmennysmuotona DALI tai 1-10V. Profiilin väreinä ovat musta, valkoinen ja anodisoitu alumiini. Log Out 2 on 90 mm korkea ja 76 mm leveä. Kehyksellä varustetun Log In 2:n leveys on 92 mm ja upotussyvyys 130 mm.

 

Lisätietoja profiilista Molto Lucen sivuilla:

 

Log Out 2 Pendant

 

Log Out 2 Surface

 

Log In 2

 

Log In Trimless 2

 

login2_dl_1 logout2_hl_1

logout2_hl_6_ylavalo logout2_hl_3 logout2_dl_2 login2_dl_2

 

 

Ajankohtaisia artikkeleita

Intra lighting Edge & Cove – valoa ilman mitään ylimääräistä
Intra lighting Mocca S – Monikäyttöinen ja persoonallinen valaisin
Intra lighting Futon – Monipuolinen akustoiva valaisin
Luceplan Farel – tyylikäs ja kodikas akustoiva valaisin
Luceplan Diade – ihanteellinen akustoiva valaisin työtiloihin