Molto Lucen Ride-järjestelmä on entistä monikäyttöisempi

Molto_Luce_Ride_lens_office

Molto Lucen suosittu siro Ride-profiilituoteperhe on laajentunut entisestään ja valoviivan rinnalle on tullut erilaisilla linsseillä varustettuja malleja, jotka tekevät harmonisen valaistuksen suunnittelusta vaivatonta. Riden leveys on vain 35 mm

 

RIDE LINSSILLÄ

 

Ride Lens Recessed taas on kohdevalo profiilin muodossa. Upottaen asennettavaan valaisimeen saatavilla kolme eri optiikkaa (kapea, leveä ja ovaali), mikä mahdollistaa valon kohdentamisen tilan vaatimalla tavalla. Erillinen liitäntälaite on joko ON/OFF, 1-10V/Push dim tai DALI. Valaisimen pituus on 304 mm ja upotussyvyys 80 mm. Valonmäärä n. 1750 lm.

 

Ride_recessed_lens_project_MoltoLuce

Tehokas  ja häikäisemätön valaistus on monessa tilassa ensiarvoisen tärkeää ja 1500 mm pitkä Ride Pendant Lens Office onkin linjakas valinta toimistoon vaikkapa vastaanottotiskin yläpuolelle. Ride Pendant Lens Officesta löytyy valotehoa, mutta valaisimen linssi yhdistettynä matalaluminanssiritilään tekee valosta häikäisemättömän (UGR<19). Valaisimen teho on 38W ja valon määrä alkaen 3600 lm.

 

Ride Pendant Lens Home puolestaan antaa alavalon lisäksi häivähdyksen epäsuoraa valoa luoden tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Sen teho on 22W ja valon määrä alkaen 1900 lm /190 lm ja pituus 1500 mm.  Molemmissa valaisimissa värilämpötilavaihtoehtoja on kolme (2700 / 3000 / 4000 K) ja väreinä musta tai valkoinen sekä Office-versiossa myös alumiini, himmennysmuotona DALI.

 

Ride_Office_lens_pendant_MoltoLuce

RIDE-JÄRJESTELMÄ JA SPOTIT

 

Rideen on saatavilla SPOTS-moduuleita, joko kahdella tai kolmella spotilla. Seinänpesuun tarkoitettu RDB-spottimoduuli tekee esimerkiksi taideteosten valaisemisen helpoksi ja linssillä varustettu LENSES-ledmoduuli kuuluu myös valikoimaan ja siihen voi valita joko kapean, leveän tai ovaalin valonjaon.

 

Spotit_Ride_RDB Spotti_Grid_Ride

Grid-moduulin kuuluu neliön muotoinen spotti, jonka voi kiinnittää Ride-profiiliin. Gridissä valonlähteet ovat syvällä valaisimen sisällä ja häikäisemättömyyden varmistaa matalaluminanssiritilä. Spottiin on saatavilla kolme eri optiikkaa (kapea, leveä ja ovaali).

 

Molto Lucen suositusta Dash-spotista on myös saatavana Rideen sopiva malli, jota käyttämällä saa pehmeän yleisvalon yhdistettyä tehokkaaseen kohdevaloon.

 

Lataa Ride-esite tästä

 

MoltoLUCE_Ride_system_room Ride_lens_suspension_MoltoLuce

 

Ajankohtaisia artikkeleita

Intra lighting Edge & Cove – valoa ilman mitään ylimääräistä
Intra lighting Mocca S – Monikäyttöinen ja persoonallinen valaisin
Intra lighting Futon – Monipuolinen akustoiva valaisin
Luceplan Farel – tyylikäs ja kodikas akustoiva valaisin
Luceplan Diade – ihanteellinen akustoiva valaisin työtiloihin