Oligo

 

 

Ensiluokkaisia valaistusratkaisuja eri toimintasektoreille

Saksalainen Oligo-yhtymä koostuu kolmesta yrityksestä: OLIGO Lichttechnik GmbH, ROL Lichttechnik GmbH ja OLIGO surface controls. Yhtymä toimittaa ensiluokkaisia valaistusratkaisuja koteihin ja toimistoihin, arkkitehtuurisiin kohteisiin sekä tuotteiden ja esineiden optimointiin ja tarkkailuun. Oligon valikoimaan kuuluu sisävalaisimia aina yksittäisistä valaisimista arvostettuihin valaisinjärjestelmiin.

 

 

Kodit ja yrityskohteet

 

OLIGO Lichttechnik GmbH keskittyy toimistojen ja kotien valaistusratkaisuihin. Sen valaisimissa tulee esiin minimalistinen design sekä toiminnallinen ja joustava LED-teknologia. Yrityksen valaisimet ovat saaneet useita kansainvälisiä palkintoja.

 

 

Arkkitehtuuriset kohteet

 

RSL-brändinimen alla ROL Lichttechnik GmbH teettää designerien ja arkkitehtien vaatimusten mukaan suunniteltuja, muotoiltuja ja tuotettavia valaisimia täysin räätälöidysti. Tuloksena on upeita yksilöllisiä valaisimia, joita ei muualta saa. Yritys auttaa arkkitehtejä ja muotoilijoita yksilöllisesti valaistusratkaisun tekemisen kaikissa vaiheissa..

 

 

Valaistusta tuotteiden tarkkailuun ja optimointiin

 

Innovatiivisen valaistusteknologian spesialistina OLIGO surface controls toimittaa tuotteiden optimointiin ja tarkasteluun tarkoitettuja valaisimia. Se kehittää visuaalisia ja digitaalisia tarkkailujärjestelmiä värin täsmälliseen valvontaan ja ohjainpinnan mittaukseen. Järjestelmät takaavat tuotteiden kestävän ja jatkuvan tarkkuuden sekä laadun ylläpidon, mikä johtaa merkittävään laatustandardien nousuun tuotantoprosessissa. Oligo surface Controls on tunnettujen kansainvälisten brändien, kuten BMW:n ja Wolksvagenin yhteistyökumppani.

 

 

» YRITKSEN KOTISIVUT

» YRITYKSEN KATALOGIT, ESITTEET JA TIETOPAKKAUKSET

» YRITYKSEN VIDEOT JA KUVAT

» YRITKSEN TUOTETIEDOT

Esimerkkivalaisimia

Esimerkkiprojekteja

Ladattavat PDF-tiedostot

System Luminaires 2018
39.1 MB
Single Luminaires 2018
25.9 MB
Oligo Selection 2016/2017
3.7 MB
Oligoplus 2016
19.9 MB

Oligo artikkelit

TYYLIKÄS OLIGON DECENT MAX

OLIGON TEHOKAS LED-SPOTTI: VERSIO

Oligon nettisivut ovat uudistuneet

Oligon pieni ja tehokas valaisin JUST A LITTLE

Oligon moderni RIDGE-spotti tehokkaaseen valaisuun