Molto Lucen Ride-profiili taipuu moneksi

Molto Lucen LED-profiilivalaisinsarja RIDE on kapea ja siro ja sen jokainen sivu on vain 35mm leveä mikä tekeekin siitä markkinoiden ohuimpia profiileja. Valaisimen laadukkaissa LEDeissä on hyvä värintoistokyky (CRI > 80) ja integroitu, minikokoinen liitäntälaite takaa jopa 15 metriä pitkän yhtenäisen valoviivan. Ride on näyttävä myös yksittäisenä valaisimena tai usean määrämittaisen valaisimen kokonaisuutena.

 

Monipuolisten lisäosien ansiosta Ridestä saa toimivan kokonaisuuden moneen tilaan. Riden voi kiinnittää sekä kattoon että seinään ja kulmakappaleiden avulla sen saa myös kääntymään vaikka katosta seinälle. Rideen on mahdollista asentaa myös spotteja.

 

Ride-järjestelmän yksi hyvistä puolista on jopa 4,5 metrin pituinen yhtenäinen alumiiniprofiili häikäisysuojineen. Se on upea, lähes huomaamaton valaisin ja linjakas ulkonäkö sopii vaativimpaankin tilaan. Ride-profiiliin on saatavilla kolme erilaista häikäisysuojaa (litteä opaali tai mikroprisma ja u-mallinen opaali). Tämän lisäksi profiilin voi peittää myös alumiinilevyllä.

 

Pursotetusta alumiinista valmistetun Riden Rungon väreinä ovat anodisoitu alumiini, pulverimaalattu valkoinen tai musta. Värilämpötilaksi voi valita 2700 K, 3000 K tai 4000 K. Tehon taas voi valita useasta eri vaihtoehdosta: 11W, 17 W, 22 W tai 27 W ja valon määrään vaikuttaa valittu teho ja häikäisysuoja. Himmennysvaihtoehtona on DALI. Ride kuuluu IP20-luokkaan, mutta pinta-asennettavasta ja upotettavasta Ridesta on saatavilla myös määrämittaiset IP54 versiot.

 

 

Molto Lucen Ride

Teho: 11 W, 17 W, 22 W tai 27 W

Valon määrä:  häikäisysuojasta riippuen alkaen n. 1000 lm/m

Himmennysvaihtoehdot: DALI

IP20 tai IP54

 

Lataa Riden esite tästä tai tilaa paperiesite info@highlight.fi
Lisää kuvia ja tuotetietoa Molto Lucen –sivuilla>>

 

Riden eri häikäisysuojavaihtoehdot uppoasennuksena

 

 

 

 

Ajankohtaisia artikkeleita

Dark Coolfin – Monipuolinen ja omaperäinen tuotesarja
Intra lighting Wave & Wave Round – Valaistusta kehillä ja aalloilla
Luceplan Mesh – Läpinäkyvä ja leikkisä designvalaisin
Modular Pista – Edistyksellinen magneettinen kiskojärjestelmä
Dark Sangha – Puurunkoinen tunnelmantuoja