Panzeri Viisi – Kiehtova viisikulmainen valaisin

Panzeri_Viisi_gallery1

Panzeri_Viisi_gallery6

Panzeri_Viisi_gallery3

Vuoden 2018 Red Dot -designpalkinnolla palkittu Panzeri Viisi on erinomainen valinta, kun etsit käytännöllistä, yksinkertaista ja tyylikästä valaisinta, joka ei ole liian perus. Viisi on ihanteellinen valinta toimistoihin ja oleskelutiloihin sekä suurempina yhdistelminä laajempiin tiloihin. Yksinkertaisuutensa ansiosta se soveltuu moniin tyyliltään erilaisiin kohteisiin.

 

Viisi-valaisimessa on nimensä mukaisesti viisi kulmaa ja se on muodoltaan epäsymmetrinen. Juuri epäsymmetrisyys tekee Viisi-valaisimesta erityisen kiehtovan ja vetovoimaisen. Epäsymmetrinen muoto rikkoo rajoja ja tuo tilaan vapautta – kaiken ei tarvitse mennä totuttujen käytäntöjen mukaan. Viisi on Pisan tornin tapaan kalteva nähtävyys, joka kiinnittää katseen.

 

Viisi on saatavana ripustettavana (pituus 120cm tai 210cm) ja lattiavalaisimena (pituus 213cm). Sekä lattiavalaisimeen että ripustettavaan versioon on saatavilla himmennys, jolla voit optimoida valon ympäristöön ja tunnelmaan sopivaksi.

 

Ripustettava versio on saatavana joko suoralla alavalolla tai epäsuoralla ylävalolla. Suoran alavalon versio valaisee tilan tehokkaasti, kun taas epäsuoran ylävalon versio tuottaa pehmeää ja häikäisemätöntä tunnelmallista valoa. Yhdistämällä epäsuoran ylävalon ja suoran alavalon versiot saat aikaan tasapainoisen valaistuksen, jossa on kummankin version parhaat puolet.

 

Panzeri Viisi -valaisimen suunnittelijat Gio Minelli ja Marco Fossati saivat inspiraationsa Viisi-valaisimeen keihäänheitossa käytettävistä keihäistä. Ripustettava versio muistuttaakiin ilmassa lentävää keihästä, kun taas lattiavalaisin muistuttaa keihästä, joka on pudonnut lähes kohtisuoraan maahan.

 

 

Tietoja valaisimesta

 

Väri: musta tai mattavalkoinen

Asennustapa: ripustaminen, lattiavalaisin

Valonlähde: LED-moduuli

Himmennys: DALI / PUSH DIM ultraohut ohjain

Rungon materiaali: alumiini

 

 

Lisätiedot

 

Panzeri Viisi tekniset tiedot

Panzeri-valmistajasivu

 

 

Ajankohtaisia artikkeleita

Katso kevään viisi valloittavaa valaisinuutuutta
Katso viimeisimmät uutiskirjeemme
Modularin minimalistisia ja moderneja uutuusvalaisimia 2019
Top 5 profiilivalaisimet
Kokoonpano KKDC:n valaisimista (uusi edustus!)