Panzeri logo

Laadukkaita tuotteita ja tarvittaessa räätälöityjä valaistusratkaisuja

Laatu, perinteet ja innovatiivisuus ovat yli 70-vuotisen Italialaisen valaisinvalmistajan Panzerin pysyviä arvoja. Sen Italiassa valmistettujen valaisimien perustana on jatkuva tutkimus markkinoiden parhaista materiaaleista, edistyneen koneiston käyttö, korkea teknologia ja huoliteltu muotoilu. Yritys toimittaa myös räätälöityjä valaistusratkaisuja, olivat ne sitten olemassa olevan tuotteen räätälöintiä tai kokonaan räätälöityjä uusia tuotteita.

 

 

Valikoima sisustus- ja arkkitehtuurisia valaisimia

Panzerin valikoimaan kuuluu tyylikkäitä sisä- ja ulkovalaisimia arkkitehtuuriseen ja sisustukselliseen käyttöön. Arkkitehtuurinen valikoima on hyvin minimalistinen ja sen valaisimet sopivat esimerkiksi toimistoihin, näyttelytiloihin ja moderneihin koteihin. Sisustusvalaisimien valikoiman tuotteet sopivat taas koteihin ja ympäristöihin, joissa halutaan yhdistää toiminnallisuus ja design ilman kompromisseja.

 

 

Valaistusta ympäristöä kunnioittaen

Panzeri ottaa toiminnallaan ympäristön huomioon keskittyen ekologisesti kestävään tuotantoon. Se pyrkii vähentämään tuotteidensa energian kulutusta ja lisäämään niiden keskimääräistä elinikää, minkä tarkoituksena on toimittaa yhä ekologisempia ja teknologisesti edistyneempiä ratkaisuja asiakkaille. Yritys on myös täysin omavarainen energian suhteen ekologisen valosähköjärjestelmänsä ansiosta.

 

Panzerin PureWhite Invisible -linjan tuotteet ovat luonnollisia ja ekologisia tuotteita, jotka ovat myrkyttömiä ihmisille ja ympäristölle ja jotka ovat testattu tiukimpien teknisten standardien mukaan ja ovat sertifioitu Euroopan arvovaltaisimpien instituutioiden toimesta.

 

» PANZERIN KOTISIVUT

» PANZERIN KAIKKI LADATTAVAT TIEDOSTOT

Esimerkkivalaisimia

Esimerkkiprojekteja

Ladattavat PDF-tiedostot

Panzeri Catalogue 2019
35.0 MB
Panzeri Novelties 2019
14.5 MB

Panzeri artikkelit

Panzerin suosittu Toy-tuoteperhe on kauniin geometrinen

Panzerin palkittu yksinkertaisen tyylikäs Jackie-mallisto

Kaareva Golden Ring: Panzerin ripustettava LED-profiili

German Design Awards Special Mention Darkin, Hallan ja Panzerin valaisimille

Panzerin Brooklyn-profiiliin saatavilla näyttävä musta spotti