Reggianin iloinen Cells ei vähästä hätkähdä

Cells_outdoor_led_Reggiani_WUrbaaniin ympäristöön suunniteltu Cells on raikas valaisinuutuus italialaiselta Reggianilta. Cells sopii ulkovalaisimeksi, mutta sitä voi käyttää myös sisätiloissa. Sen värivaihtoehtojen määrä on lukuisa, optiikkavaihtoehdot monipuoliset ja ilkivaltasuojaus huippuluokkaa. Näiden lisäksi alumiinirunko ja sisäänrakennettu led tekee Cellsistä huolettoman käytössä. Cells sopii hyvin esimerkiksi parkkihalleihin ja –taloihin, kulkuväylille sekä alikulkuihin.

 

Iloisen persoonallinen Cells toimii väriläiskänä harmaassa betoniseinässä ja värien avulla voi luoda riemukkaita kokonaisuuksia. Cells on myös mahdollista saada neutraaleissa väreissä, jolloin se puolestaan sulautuu hyvin ympäristöönsä.

 

Cellsin alumiinirungon väriksi voi valita valkoisen, grafiitin, harmaan tai alumiinin. Viimeistelylevyn värivaihtoehdot ovat puolestaan keltainen, punainen, sininen, vihreä, valkoinen, harmaa ja grafiitti. Eri väriyhdistelmiä on yli kolmekymmentä ja mukaan mahtuu myös kokonaan metallinhohtoinen versio.

 

Värikkyytensä lisäksi Cells tarjoaa monipuolista optiikkaa, joka mahdollistaa sekä yleisvalon että valon kohdistuksen haluttuihin suuntiin. Optiikkavaihtoehtoja on kolme (spotti, keskileveä ja leveä) ja tämän lisäksi epäsymmetrinen, suorakulmainen ja double asymmetric optiikka ovat mahdollisia. Cells taipuu myös erikoisempiin valonjakoihin ja sen optista rakenne voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.

 

Cells sopii niin kattoon kuin seinäänkin ja se asennusmuotona joko pinta- tai uppoasennus. Valaisin voidaan asentaa yksittäin tai ketjuttaen. Cellsin rungon materiaalina on alumiini ja häikäisysuojavaihtoehdot ovat opaali tai läpinäkyvä. Cellsin mitat ovat 201 x 201 x 91,5 mm (L x K x S).  Cells saatavilla useilla eri himmennysvaihtoehdoilla.

 

Valonlähde: sisäänrakennettu LED

Valon määrä: 2150 lm / 2300 lm

Värilämpötila: 3000 K tai 4000 K

Teho: 18W

Häikäisysuoja: opaali tai läpinäkyvä

Kotelointiluokka: IP66 / IK10

Himmennys: On/Off, 1-10V, Phase cut, DALI, Bluetooth

Mitat (L x K x S):  201 x 201 x 91,5 mm

 

Katso video Cellsistä >>

 

Tarkat tuotetiedot ja lisää kuvia Reggianin sivuilla >>

 

Cells_colors_outdoor_led_lighting

Cells_valonjako_optics Cells_wall_valonjako_opticsCells_grey_Roof Cells_green_Roof

 

Ajankohtaisia artikkeleita

Dark Coolfin – Monipuolinen ja omaperäinen tuotesarja
Intra lighting Wave & Wave Round – Valaistusta kehillä ja aalloilla
Luceplan Mesh – Läpinäkyvä ja leikkisä designvalaisin
Modular Pista – Edistyksellinen magneettinen kiskojärjestelmä
Dark Sangha – Puurunkoinen tunnelmantuoja