Reggianin Mood: tyylikkäiden alasvalojen tuoteperhe tilaan kuin tilaan

Mood_series_downlight_Reggiani_W

Reggianin Mood-tuoteperhe yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden lähes näkymättömäksi valaistukseksi upotettavien alasvalojen muodossa. Mood-valaisimet tuovat tunnelmaa kohteeseen tyylikkäästi ja harmonisesti kunkin tilan valaistustarpeet huomioon ottaen. Moodista löytyy sekä kiinteä että suunnattava alasvalo  ja seinäpesuun suunniteltu ratkaisu.

 

Kaikkien Mood-tuoteperheen valaisimissa on sisäänrakennettu led, jonka värintoistokyky on joko CRI>80 tai CRI >90 ja värilämpötilaksi voi valita  2700 K, 3000 K tai 4000 K. Saatavana myös tunnelmaa luovalla Warm dimming  2000 K – 3000 K. Himmennysvaihtoehdot ovat 1-10V, Phase cut , DALI ja Bluetooth.

 

Mood Adjustable  on suunnattava  kohdevalaisin, joka on saatavilla joko ympyrän tai neliön muotoisena neljässä eri koossa (50 mm – 168 mm). Myös valaisimen rungon muodon voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta. Valon suuntaaminen on helppoa lukituksen ja valaisimen rungossa olevan asteikon avulla. Optiikkavaihtoehtoja löytyy neljä: erittäin kapeasta keilasta leveään. Kattava lisävarustevalikoima sisältää mm. värillisiä filttereitä ja hunajakennon. Väreinä ovat matta valkoinen ja matta musta, mutta tilauksesta saatavilla myös esim. kuparin ja kromin värisenä.

 

 

Monipuolinen Mood Fixed (IP44) alasvalo on saatavilla viidessä eri koossa (30 mm – 150 mm) neliön tai ympyrän muotoisena kehyksellä tai ilman. Opaalihäikäisysuoja tekee valosta pehmeän. Mood Fixed:n vaihdettavalla heijastimella voi valon avautumiskeilaa muuttaa myös asennuksen jälkeen ja valaisimeen on saatavilla erilaisia kupuja ja pinta-asennuskoteloita. Värivaihtoehtoina ovat matta valkoinen, matta musta, valkoinen/kupari ja musta/kulta. Tilauksesta saatavilla myös esim. kuparin ja kromin värisenä.

 

 

Mood Wallwash on täydellinen ratkaisu seinänpesuun tyylikkäästi ja tehokkaasti. Mood Wallwash on saatavilla ympyrän tai neliön muotoisena, kehyksellä tai ilman, neljässä eri koossa (50 mm -150 mm) ja valittavana on joko valaisimen sisään jäävä tai hieman ulostuleva valonlähdeosa. Seinänpesuoptiikkaa voi myös räätälöidä halutun mukaiseksi. Väreinä ovat matta valkoinen ja matta musta, mutta tilauksesta saatavilla myös esim. kuparin ja kromin värisenä.

 

Lisätietoja info@highlight.fi

 

Mood_fisso_quadro_wMood_fisso_tondo_wMood_orient_A_w Mood_orient_B_w Mood_orient_C_w

Ajankohtaisia artikkeleita

Halla Lipo80 – Nopea asentaa ja erinomainen käyttää
Intra Lighting Zoe on erittäin räätälöitävä koristeellinen valaisin
Modular SLD50 Naked on persoonallinen yhdistelmä skandinaavista ja teollista tyyliä
@highlightvalaistus on nyt Instagramissa
Tervetuloa Highlight Valaistuksen Taiteiden yöhön 23.8.2018