Suorituskykyinen Modularin Marcel viimeistelee liiketilan

Erityisesti liiketilojen tai näyttelytilojen valaisemiseen kehitetty Marcel antaa monipuoliset mahdollisuudet valon suuntaamiseen ja oikeanlaisen valaistuksen luomiseen. Marcelin geometrinen muoto yhdistettynä sen monipuolisiin optiikkavaihtoehtoihin ja hyvään suorituskykyyn tekee siitä optimaalisen niin pieniin kuin suuriinkin liiketiloihin. Saman tuoteperheen valaisimia käyttämällä saa helposti yhteneväisen ja toimivan valaistuksen.

 

Yhden spotin Marcelin koko on 142 x 142 mm ja kolmen spotin 142 x 422 mm. Marcelin spotteja voi suunnata vaivattomasti monista liikkeistä jo valmiiksi löytyvän pitkävartisen apukepin avulla. Marcel on myös helppo asentaa ja se on hankintahinnaltaan ja energiankulutukseltaan kustannustehokas valaisin.

 

Kattoon upotettava Marcel on saatavilla joko yhdellä, kahdella tai kolmella led-spotilla ja värivaihtoehdot ovat kuvioitu musta tai valkoinen. Spotit kääntyvät 360° ja ovat 30° suunnattavia. Valon avautumiskeilan koon voi valita kolmesta vaihtoehdosta (15°, 25° tai 40°) ja värilämpötilavaihtoehdot ovat 2700 K tai 3000 K. CRI > 90 ja valon määrä valaisimesta riippuen 1400 – 3100 lm. Lisävarusteena valaisimeen on saatavilla kolme erilaista suojalinssiä: läpinäkyvä, hunajakenno ja veistoslinssi.

 

Lisää kuvia ja tarkat tuotetiedot Modularin sivuilta >>

 

Ajankohtaisia artikkeleita

Halla Lipo80 – Nopea asentaa ja erinomainen käyttää
Intra Lighting Zoe on erittäin räätälöitävä koristeellinen valaisin
Modular SLD50 Naked on persoonallinen yhdistelmä skandinaavista ja teollista tyyliä
@highlightvalaistus on nyt Instagramissa
Tervetuloa Highlight Valaistuksen Taiteiden yöhön 23.8.2018