Tammikuun 2019 uusi valaisinvalmistajaedustus: Artinox

Highlight Valaistus & Artinox lighting

Uusi vuosi, uudet edustukset. Tämä ainakin pätee meidän ja valaisinvalmistaja Artinoxin tammikuussa 2019 alkaneen yhteistyön kohdalla.

 

Artinoxin saavuttua joukkoomme edustamme nyt yhteensä 15 eri eurooppalaista valaisinvalmistajaa. 15 valaisinvalmistajan rikastama valikoimamme on niin kirjava, että löydät sieltä todennäköisesti juuri sellaisen valaisimen mitä etsit projektikohteeseesi.

 

Laaja valikoima saattaa toki aiheuttaa valinnanvaikeutta, kun on tarjolla niin paljon eri vaihtoehtoja. Onneksi asiantunteva henkilökuntamme on tässä avuksi: autamme jokaista asiakastamme löytämään juuri heidän projektiinsa sopivat valaisimet. Jos et itse halua kahlata läpi valaisinvalmistajiemme valikoimia, soitat vaan meille ja kerrot mitä etsit, niin etsimme sinulle tarpeitasi vastaavat valaisimet.

 

 

Artinoxin valikoima ja tietoa yrityksestä

 

Artinox toimittaa laadukkaita ja teknologisesti innovatiivisia valaistusratkaisuja. Yritys tekee myös mittatilaustyönä räätälöityjä valaistusratkaisuja, jotka sulautuvat asiakkaan yksillölisiin tarpeisiin.

 

Artinoxin monipuoliseen valikoimaan kuuluu hienoja designvalaisimia ja monikäyttöisiä teknisiä valaisimia aina lattiavalaisimista ripustettaviin valaisimiin. Valaisimien tyyli vaihtelee vintagesta moderniin. Yrityksen valikoimasta löydät lisäksi muun muassa peilivalaisimia, kuvavalaisimia ja kylttivalaisimia.

 

Katso kuvia yrityksen valaisimista täältä.

 

 

Hae inspiraatiota valaistuksen suunnitteluun – seuraa meitä Instagramissa ja tilaa uutiskirjeemme!

 

Highlight Valaistus Instagram

Jos et ole vielä äkännyt seurata meitä Instagramissa, nyt on aika! Julkaisemme Instagram-tilillämme viikottain inspiroivia kuvia valaisimista, valaistusratkaisuista, projektikohteistamme ja tapahtumistamme. Lisäksi jaamme hyödyllistä tietoa valaistukseen liittyvistä asioista.

 

Kun tilaat uutiskirjeemme, lähetämme kerran kuussa (ei enempää!) sähköpostiisi inspiroivia kuvia ja hyödyllistä tietoa valaisimista ja valaistusratkaisuista. Voit tilata uutiskirjeemme helposti täyttämällä tämän sivun alaosassa olevaan lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi ja painamalla ”Tilaa uutiskirje” -nappia.

 

Tästä näytiksi viimeisin uutiskirjeemme.

 

Lopuksi vielä toivotamme sinulle mahtavaa alkanutta vuotta!

 

Ajankohtaisia artikkeleita

Modularin maagiset uutuusvalaisimet
Katso kevään viisi valloittavaa valaisinuutuutta
Katso viimeisimmät uutiskirjeemme
Modularin minimalistisia ja moderneja uutuusvalaisimia 2019
Top 5 profiilivalaisimet