Tyylikästä ja rohkeaa tunnelmaa Modularin Marbulilla

Modularin uutuus kohdevalo Marbul tuo tilaan kuin tilaan näyttävyyttä. Marbul on hienostunut ja jopa futuristinen led-valaisin, joka sopii yksityiskoteihin ja edustustiloihin. Jo muutamalla valaisimella saa luotua rohkean, mutta elegantin tunnelman. Tällä valaisimella ei voi epäonnistua valaistuksessa, sillä Marbul on omiaan niin katossa kuin seinävalaisimena vaikka sängyn vieressä. Se on energiatehokas, pinta-asennettava ratkaisu, joka sopii täydellisesti myös saneerauskohteisiin.

 

Marbulin ytimessä ovat sen marmorikuulista innoituksensa saaneet pyöreät spotit, joita on yksi tai kaksi. Spotteja voi kääntää 360° ja suunnata 45° vain kuulaa pyörittämällä ilman, että yhtäkään johtoa tulee näkyviin. Valaisimen viimeistelee täysin sileä ja keveä runko-osa, jonka pintalevy kiinnittyy pohjaan magneeteilla.

 

Marbul on vaivatonta asentaa suoraan kattoon tai seinään pinta-asennuksena. Alumiinista valmistetun Marbulin värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja donkey grey. Värilämpötilaksi voi valita 2700 K tai 3000 K. Tilauksesta saatavilla myös 3 500K tai 4000 K. Valon avautumiskeilan vaihtoehtoja on kolme ja valaisimen CRI > 90. Himmennysvaihtoehdot Phase-Cut, 1-10V, Push dim tai DALI. Marbulin korkeus on 94 mm, leveys 109mm ja pituus 251mm (yksi spotti) tai 371mm (kaksi spottia).

 

Lisää kuvia ja tarkat tuotetiedot Modularin sivuilla >>

 

Ajankohtaisia artikkeleita

Halla Lipo80 – Nopea asentaa ja erinomainen käyttää
Intra Lighting Zoe on erittäin räätälöitävä koristeellinen valaisin
Modular SLD50 Naked on persoonallinen yhdistelmä skandinaavista ja teollista tyyliä
@highlightvalaistus on nyt Instagramissa
Tervetuloa Highlight Valaistuksen Taiteiden yöhön 23.8.2018