Vistosin upea designklassikko Giogali valaisee tilan

Giogali_Vistosi_main_new

Vistosin Giogali on sisustusvalaisinratkaisu, jossa jokainen yksityiskohta on huolellisesti viimeistelty. Angelo Mangiarottin suunnitteleman Giogalin perustana ovat Muranon kristallista käsintehdyt lasilenkit, jotka voidaan yhdistää vertikaalisesti kauniiksi kokonaisuuksiksi. 1967 lanseerattu valaisin on säilyttänyt tenhonsa ja 2005 lanseerattu 3D versio antaa mahdollisuuden lasilenkkien vertikaaliseen ja horisontaaliseen yhdistämiseen.

 

Giogalin viehätys perustuu upeaan ja äärimmäisen näyttävään muotokieleen. Se takaa hienostuneen, mutta lämpimän tunnelman hotelleihin, ravintoloihin, myymälöihin ja yksityiskoteihin. Giogali vangitsee katseen jopa ilman valonlähdettä. Se on omiaan nostamaan esimerkiksi aulatilan tunnelman uudelle tasolle tai viimeistelemään oleskelutilan ilmapiirin.

 

Giogali on saatavana pinta-asennettavana, ripustettavana tai seinäkiinnitteisenä sekä pöytä- tai lattiamallina. Valonlähteenä E27-kantainen lamppu ja osassa malleja myös mahdollisuus huolettomaan, kiinteään lediin.Värivaihtoehtoja ovat kristalli, valkoinen, musta, kulta ja pronssi. Giogalista on saatavilla vakiona useita erinäköisiä kokonaisuuksia. Tämän lisäksi Giogali taipuu myös räätälöityihin ratkaisuihin; lasilenkkejä voi yhdessä valaisimessa olla jopa 5000 kappaletta.

 

Lisätietoja ja kuvia Giogalista ja Giogalin tuotekortit Vistosin sivuilla.

 

Giogali10Giogali11
Giogali_lobby_surface_main_Vistosi_designGiogali_womanGiogali_black_suspension

Ajankohtaisia artikkeleita

Dark Coolfin – Monipuolinen ja omaperäinen tuotesarja
Intra lighting Wave & Wave Round – Valaistusta kehillä ja aalloilla
Luceplan Mesh – Läpinäkyvä ja leikkisä designvalaisin
Modular Pista – Edistyksellinen magneettinen kiskojärjestelmä
Dark Sangha – Puurunkoinen tunnelmantuoja